Beställ kursen

För att beställa kursen som privatperson använder du kontaktformuläret nedan (eller mejlar direkt till maria@inrekompass.nu). Du får då ett bekräftelsemejl och en faktura (normalpris: 1900:-) till din e-postadress. Fakturan kan betalas antingen med Swish eller bankgiro, och du får tillgång till allt kursmaterial så fort betalningen har registrerats. Om du inte skulle hitta något mejl, titta i din spamkorg, mejla till adressen ovan eller skicka ett sms till 0760-446771.

Obs! Kurspriset är sänkt till hälften under coronapandemin.

  • Om du går kursen tillsammans med någon du känner får var och en av er 200:-/person i rabatt på kurskostnaden (ange detta under ”Eventuell övrig information” nedan). OBS! Kan inte kombineras med andra rabatter.
  • Om du tidigare har köpt kursen Introduktion till den inre kompassen får du dra av priset för denna från kurspriset. Ange detta under ”Eventuell övrig information” nedan. OBS! Kan inte kombineras med andra rabatter.
  • Om du vill ge bort kursen som present, ange detta under ”Eventuell övrig information” i formuläret, tillsammans med din postadress, så får du ett presentkort skickat hem till dig.

För företag, organisationer, myndigheter m.m. som vill köpa in kursen till en eller flera anställda, klienter etc. gäller andra priser och villkor. Kontakta mig via e-post (maria@inrekompass.nu) eller telefon (0760-446771) för information och beställning.