Introduktion till den inre kompassen

Varmt välkommen till Introduktion till den inre kompassen, en kurs för dig som är nyfiken på att börja gå på skattjakt i ditt liv, börja tydliggöra vad som är viktigt för dig, få lite inspiration och testa några verktyg för att ta små steg mot det liv du vill leva.

Kursen bygger på mina egna erfarenheter, kloka tankar från mina gäster i podcasten Drömmen om Målajord samt mina utbildningar i bland annat ACT (Acceptance and Commitment Training), MI (Motiverande samtal) och mindfulness/meditation. Den är en miniversion av (och har samma upplägg som) den mer omfattande webbkursen Den inre kompassen och omfattar:

  • en inspirationsföreläsning (elva minuter) att streama eller ladda ner
  • en guidad meditation (åtta minuter) att streama eller ladda ner
  • ett antal reflektionsfrågor för att börja fundera över var du är och vart du vill
  • en övning i att hitta dina livsriktningar

Introduktion till den inre kompassen

För att beställa kursen (som kostar 300:-) fyller du i formuläret här nedan. Du får då ett bekräftelsemejl och en faktura till din angivna e-postadress. Fakturan kan betalas antingen med Swish eller bankgiro, och du får tillgång till kursmaterialet så fort betalningen har registrerats.

Om du senare skulle ha lust att gå hela Den inre kompassen får du dra av kostnaden för minikursen från (det ordinarie) kurspriset (gäller ej rabatterat kurspris).

Har du frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta mig på maria@inrekompass.nu.

Vill du beställa kursen?

Maria Estling Vannestål, kursledare

http://www.mariaestlingvannestal.se/